2310 682 167 Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη

Γίνε συνεργάτης μας

Γίνε συνεργάτης μας

Γίνε μεταπωλητή  μας

 

 

                                       Το δίκτυο Αντιπροσώπων και Συνεργατών της Musetti espresso έχει ήδη ξεκινήσει!

 

 Αν είσαι έτοιμος για την επόμενη επιχειρηματική σου δραστηριότητα και θέλεις να γίνεις μέλος ενός δικτύου που καινοτομεί και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αλλά κυρίως που σέβεται και επενδύει στους συνεργάτες του, έλα στη MUSETTI.

 Μας ενδιαφέρουν συνεργάτες που θέλουν να εκπροσωπήσουν και να αναπτύξουν το Brand MUSETTI στην περιοχή τους.  Μία ζυνεργασία με ισχυρές μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές σχέσεις.

 Η επένδυση στον κλάδο του καφέ με την εγγύηση και τις προοπτικές που προσφέρει η MUSETTI, αποτελεί μια σίγουρη επένδυση, και ταυτόχρονα, μια επιχειρηματική δραστηριότητα με αναγνώριση και κύρος.

Σας καλούμε να γίνετε εσείς ο επόμενος επιτυχημένος κρίκος μας.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 09:00-17:00 στο τηλέφωνο 2310 682167 και 6978556877 καθώς

 και στο info@mycoffee.gr.

 

 

 

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Σχετικά με εμάς

Η My Coffee Hellas είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην πώληση αυτόματων πωλητών ροφημάτων και τροφίμων, καθώς και μηχανών HORECA. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Bianchi Vending.

Περισσότερα

Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη
2310 682 167
2310 685 551
info@mycoffee.gr
www.mycoffee.gr