2310 682 167 Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη

Προφίλ

Προφίλ

Προφίλ

 

Θέλετε να κάνετε αγορές από το e-shop?

https://www.mycoffee-eshop.gr/

 

Στις αρχές της δεκαετίας του '80 ιδρύθηκε στην Σέρρες από τον Γ. Κομμάτα η πρόγονος εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την διακίνηση ποτών σε Σέρρες Δράμα και Καβάλα.
Το 2002 η εταιρία άρχισε να δραστηριοποιείται σε τομείς όπως:

1. Υψηλή Τεχνολογία αυτόματων πωλητών

2. Εμπόριο καφέ Musetti.

3. Εμπόριο ποτών

Το 2003 η εταιρία αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως στους πιο πάνω τομείς πέτυχε να κατακτήσει την ελληνική αγορά.
Στα τέλη του 2005 ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ευρώπη ενώ από τις αρχές του 2006 μεταφέρεται στους Κομμάτα Α. και Κομμάτα Ι. και ονομάζεται πλέον MyCoffee Hellas παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα στο χώρο της μαζικής εστίασης στους τομείς:

o Πωλήσεις αυτόματων πωλητών –  Ροφημάτων, Τρόφιμα & Ποτά, Τσιγάρα.

o Επαγγελματικές μηχανές espresso για καφέ, μπαρ κλπ

o Αναλώσιμα – Ροφήματα (Σοκολάτα, Τσάι και Γάλα σε σκόνη καφέ).

o ΤEXNIKHΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

o ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

o Εμπόριο καφέ espresso

ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ
Η συνέπεια και η σοβαρότητα που μας διέπει, η εξειδίκευση στην εισαγωγή και την διάθεση μηχανημάτων Αυτόματης Πώλησης καθώς και όλων των απαραιτήτων βοηθητικών εξαρτημάτων, μηχανημάτων και υπηρεσιών, μας κατέταξε σαν « πρωτοπόρους » στην αγορά της Αυτόματης Πώλησης.

Η της εταιρείας μας

« Να υποστηρίζει πλήρως τον πελάτη από την αρχή και για πάντα, εξασφαλίζοντάς του ολοκληρωμένη λύση στην Αυτόματη Πώληση, με στόχο την μέγιστη απόδοση της επένδυσης του μέσα από σωστή εμπορική ανάλυση, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, οικονομική και τεχνικά άρτια συντήρηση αυτών ».

Σκοπός μας είναι

<<Nα προσφέρουμε την ιδανικότερη λύση για πώληση των προϊόντων των πελατών μας , 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα>>. 

Η φιλοσοφία μας

Κάθε πελάτης μας είναι μια επένδυση. Πρωταρχική μας φροντίδα είναι να μεγιστοποιήσουμε την οικονομική απόδοση αυτής της επένδυσης προς όφελος του πελάτη μας.

Η φιλοσοφία μας μετατρέπεται σε έργο μέσα από μια σειρά υπηρεσιών που συνδέονται στενά μεταξύ τους, πέρα από τα στενά όρια της πώλησης. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η υποστήριξη του πελάτη στο δύσκολο χώρο αγοράς. Γι αυτό επενδύουμε σε μια « σφαιρική » και ιδιαίτερα ολοκληρωμένη προσέγγιση: από την πλήρη καταγραφή και ανάλυση των αναγκών του, τη σύνθεση των εμπορικών δεδομένων που προκύπτουν από αυτή, τη μετάφραση τους σε κατάλληλα προϊόντα (Α/Π) και τη πραγματοποίηση της λύσης (τοποθέτηση Α/Π) με ταχύτητα και οικονομία.

Προτεραιότητα είναι οι πελάτες μας να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν, με την δική μας πλήρη υποστήριξη, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης, με άρτια επανδρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και επαρκή γκάμα ανταλλακτικών για κάθε Α/Π, που προτείνουμε

Οι υπηρεσίες μας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της Αυτόματης Πώλησης μας δείχνει ότι κάθε πελάτης έχει ανάγκη από συμβουλευτική υποστήριξη πριν ολοκλήρωση την επένδυση, η οποία λαμβάνει υπόψη να πλήθος από παραμέτρους, όπως τεχνικές, οικονομικές, χρονικές, εποχικότητας, marketing, επενδυτικές σε σχέση με απόδοση κ.α.

CONCEPT ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ Ξεκινάμε με την ανάλυση αναγκών του πελάτη και πως αυτές μεταφράζονται εμπορικά, με υπηρεσίες ή προϊόντα που έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα και απευθύνονται σε πλήρως ορισμένα target groups. Η σωστή εμπορική ανάλυση εξασφαλίζει τη καλύτερη απόδοση της επένδυσης.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η σωστή τοποθέτηση μιας μηχανής καφέ στον χώρο είναι σύμφωνη με όσα υπαγορεύει η εμπορική ανάλυση. Έτσι πετυχαίνουμε και την αισθητική αρτιότητα του χώρου και την λειτουργικότητα της επένδυσης, διασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη απόδοση της. Η τοποθέτηση γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία σε ταχείς ρυθμούς και κάτω από συνεχές οικονομικό έλεγχο.

AFTER SALES Oι υπηρεσίες μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση της πώλησης. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης και ανταλλακτικών των μηχανών που θα προκύψουν μέσα από τη χρήση και την πάροδο του χρόνου.

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Συνεχώς ερευνούμε την αγορά και προτείνουμε στους πελάτες μας με σκοπό την λειτουργικότητα και την μεγιστοποίηση της αποδόσεως και του ελέγχου των μηχανών.

Στόχος μας είναι να ξεπερνάμε και τις προσδοκίες των δικών μας πελατών. 

Espresso Musetti 100% arabica

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Σχετικά με εμάς

Η My Coffee Hellas είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην πώληση αυτόματων πωλητών ροφημάτων και τροφίμων, καθώς και μηχανών HORECA. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Bianchi Vending.

Περισσότερα

Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη
2310 682 167
2310 685 551
info@mycoffee.gr
www.mycoffee.gr