2310 682 167 Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη

Αναψυκτικά-Ποτά αγορές online

Αναψυκτικά-Ποτά αγορές online

 

Θέλετε να κάνετε αγορές από το eshop?

 

 

 

 

Η MyCoffee - ΚΟΜΜΑΤΑΣ λειτουργεί από το 1996 στην πόλη της Θεσσαλονίκης με βασικό αντικείμενο την εμπορία οίνων, ποτών, και αναψυκτικών και εμπόριο καφέ.

τις αρχές της δεκαετίας του ’80 ιδρύθηκε στην Σέρρες από τον Γ. Κομμάτα η πρόγονος εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την διακίνηση ποτών σε Σέρρες Δράμα και Καβάλα.

Το 2012 κάναμε μια νέα συνεργασία με εταιρεία PEPSICO – IVI  Ε.Π.Ε.

Η επιτυχής πορεία της επιχείρησης,  επιτρέπει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Έτσι, δημιουργούμε υπερσύγχρονο κέντρο εμπορίας και διακίνησης ποτών αναψυκτικών και στην θεσσαλονίκη, με ιδιόκτητες αποθήκες 500 τ.μ., 4 φορτηγά αυτοκίνητα κατάλληλα εξοπλισμένα, και 2 ΙΧ για το τμήμα των πωλήσεων.

ξεκινήσαμε μία δυναμική πορεία ανόδου με σημαντικές επιτυχίες, όπως διάθεση και διανομή των προϊόντων της Pepsico – Ήβη.

Η εταιρία ΚΟΜΜΑΤΑΣ Α. & Ι Ο.Ε.  ξεχωρίζει για την ποιότητα των υπηρεσιών της, των προϊόντων της και την υπευθυνότητα των στελεχών της.

Από την ίδρυσή της, η εταιρία έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον τομέα της εμπορίας ποτών δίνοντας ο,τι καλύτερο έχει η αγορά σήμερα.

Το τμήμα πωλήσεων εξυπηρετεί πάνω από 400 σημεία, snackbar, καφετέριες, κυλικεία, πιτσαρίες και διάφορα άλλα σημεία εστίασης  με ταχύτητα και υπευθυνότητα στην αγορά.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας σημειώνει αξιοσημείωτη άνοδο.  Αυτό οφείλεται στον επιτυχή συνδυασμό των τυπικών αλλά κυρίως των ουσιαστικών προσόντων που διαθέτουν τα επικεφαλής στελέχη της επιχείρησης καθώς και στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας που επιβεβαιώνεται από την απόλυτη εμπιστοσύνη και τις μακροχρόνιες συνεργασίες των πελατών μας.

Τάσος Κομμάτας

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Σχετικά με εμάς

Η My Coffee Hellas είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην πώληση αυτόματων πωλητών ροφημάτων και τροφίμων, καθώς και μηχανών HORECA. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Bianchi Vending.

Περισσότερα

Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη
2310 682 167
2310 685 551
info@mycoffee.gr
www.mycoffee.gr