2310 682 167 Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη

Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική Ποιότητας

Η Α. & Ι. Κομμάτας Ο.Ε με διακριτικό τίτλο MyCoffee Hellas δραστηριοποιείται στον κλάδο τον HO.RE.CA. από το 1984, με απόλυτο σεβασμό στην υγεία και την γευστική απόλαυση του πελάτη.

Το όραμα της εταιρίας είναι να ταυτίσει το όνομά της με την αξιοπιστία και την ποιότητα έλκοντας τα σημαντικότερα ονόματα της τοπικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς καφέ όπως είναι ο Musetti espresso.

Η MyCoffee Hellas. δεσμεύεται να εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO9001:2000 και σύστημα διαχείρισης της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων HACCP σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ 1416 και τη με την οδηγία 93/43/ΕΟΚ για την ασφάλεια των τροφίμων αλλά και με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, για τη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΦΕ.

Στα πλαίσια του Συστήματος Ποιότητας κατά ISO9001:2000 που εφαρμόζει η εταιρία, εγκαθίστανται και παρακολουθούνται συστηματικά, οι αντικειμενικοί σκοποί της εταιρίας για όλο και περισσότερο ικανοποιημένους πελάτες,  για αξιόπιστη λειτουργία των μηχανών και αποτελεσματική διαχείριση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων που προσφέρονται από τους μηχανές καφέ που διαχειρίζεται η εταιρία.

Η MyCoffee Hellas κάνει κατανοητή την πολιτική της για την ποιότητα αλλά και για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων προς όλους τους συνεργάτες της, με διαρκή και συστηματική εκπαίδευση και τακτικές επαφές για ζητήματα που αφορούν τόσο την επιχείρηση όσο και τους πελάτες αλλά και τους προμηθευτές.

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Σχετικά με εμάς

Η My Coffee Hellas είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην πώληση αυτόματων πωλητών ροφημάτων και τροφίμων, καθώς και μηχανών HORECA. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Bianchi Vending.

Περισσότερα

Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη
2310 682 167
2310 685 551
info@mycoffee.gr
www.mycoffee.gr