2310 682 167 Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη

Rito

Rito

Rito
Rito
Rito
Rito
Rito
Rito
Rito

Η τελετή, η καινοτομία τιμά την ποιότητα

Share: 

Horizontal Tabs

Περιγραφή

Πρωτοποριακός σχεδιασμός που μπορεί να συνδυάσει τη συναρπαστική αισθητική με τη συναρπαστική λειτουργικότητα, τη μέγιστη τεχνολογική αξιοπιστία και τις εξατομικευμένες λύσεις διανομής σύμφωνα με κάθε συγκεκριμένο μείγμα: αυτή η νέα σειρά αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για όλες τις μπάρες με ποιότητα espresso ένα πραγματικό τελετουργικό.

■ Βελτιστοποιημένη εξαγωγή καφέ χάρη στη νέα ομάδα b16 με στατική προπαρασκευή.

 ■ Ρυθμιζόμενες θερμοκρασίες παρασκευής ανάλογα με τον τύπο του μείγματος χάρη στο θερμοσιφωνικό σύστημα (κατά την εγκατάσταση).

 ■ Η θερμική σταθερότητα διασφαλίζεται από το σύστημα κόκκινων μπουλονιών, μια αποκλειστική τεχνολογία της βιομηχανίας bianchi (σε τελετουργικό άγγιγμα).

 

το μηχάνημα επιτρέπει τον προγραμματισμό 3 επιπέδων θερμοκρασίας νερού προκειμένου να ενισχύσει τα αρώματα και να σεβαστεί τους κανόνες έγχυσης κάθε τύπου τσαγιού: πράσινο τσάι, μαύρο τσάι ή αρωματισμένο τσάι.

Δείτε Επίσης

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Σχετικά με εμάς

Η My Coffee Hellas είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην πώληση αυτόματων πωλητών ροφημάτων και τροφίμων, καθώς και μηχανών HORECA. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Bianchi Vending.

Περισσότερα

Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη
2310 682 167
2310 685 551
info@mycoffee.gr
www.mycoffee.gr